

The Range Function Centre, 308 Copland St, Wagga Wagga NSW 2650 >>> Thursday, 23 March 2023					
TIME	DURATION	EVENT			
8.45	15 Mins	Students Arrive and Warm Up Activities			
9.00	30 mins	Welcome			
9.30 – 10.15	45 mins	Workshop #1 (Group 1)	Workshop #2 (Group 2)	Workshop #3 (Group 3)	Workshop #4 (Group 4)
		Making a Pitch	The Mindful Warrior and Mental Health	The Power of Podcasting	The Leadership Ladder
		Freeroam Theatre	Anna Gannon	The END FM	David Mould
10.15 – 10.30	15 mins	Speaker 1 – Cr Logan Collins, Cootamundra-Gundagai Councillor and NSW's Youngest Councillor Ever!			
10.30 - 11.00	30 mins	Morning tea			
11.00 – 11.45	45 mins	Workshop #1 (Group 2)	Workshop #2 (Group 3)	Workshop #3 (Group 4)	Workshop #4 (Group 1)
		Making a Pitch	The Mindful Warrior and Mental Health	The Power of Podcasting	The Leadership Ladder
		RETURN	TO THE MAIN ROOM		•
11.45 – 12.30	45 mins	Workshop #1 (Group 3)	Workshop #2 (Group 4)	Workshop #3 (Group 1)	Workshop #4 (Group 2)
		Making a Pitch	The Mindful Warrior and Mental Health	The Power of Podcasting	The Leadership Ladder
12.30 – 12.45	15 mins	Speaker 2 – The END FM – Running a Youth Radio			
12.45 – 1.30	45 mins	LUNCH			
1.30 – 2.15	45 mins	Workshop #1 (Group 4)	Workshop #2 (Group 1)	Workshop #3 (Group 2)	Workshop #4 (Group 3)
		Making a Pitch	The Mindful Warrior and Mental Health	The Power of Podcasting	The Leadership Ladder
2.15-2.30	15 mins	Conference Close and Wrap-Up			